Trouwen

Huwelijksvoltrekking
Het aanzoek is gedaan en beantwoord met een volmondig ‘JA!’; jullie gaan trouwen! De mooiste dag van je leven kan je niet overdoen. Wij zijn ons daar zeer goed van bewust.  Alles moet tot in de details toe goed geregeld zijn voor jullie en jullie gasten. Jullie willen er je eigen unieke dag van maken, zonder zorgen en heerlijk genieten! Zalencentrum Wieleman zorgt er graag voor dat jullie persoonlijke wensen uitkomen en zal jullie waar gewenst graag van leuke ideeën voorzien. Ervaring met trouwerijen hebben we sinds 1919 natuurlijk meer dan voldoende!

PS: We zijn ook trouwlocatie voor de liefhebber 😉

Familiediner
Of je nu net getrouwd bent of al voor je zilveren of gouden jubileum staat; een gezellig diner, mooi buffet of amuseavond is altijd een heerlijk onderdeel van je feestelijk dag! Onze ervaren chef-koks verzorgen graag een heerlijke maaltijd naar keuze waarvan u in een speciaal voor jullie gereserveerde zaal intiem van kunt genieten.

Huwelijksfeest
Dit wordt de feestelijke afsluiting van jullie geweldige dag. Jullie gasten hebben het naar hun zin en jullie genieten volop! Zalencentrum Wieleman verzorgt jullie gasten met liefde en een lach, om er gezamenlijk een spetterend feest van te maken. Kom met jullie wensen en wij maken ze waar!

Huwelijksdag op locatie
Je hebt het plaatje waarschijnlijk al bijna helemaal in je hoofd zitten. Dát is dé plek waar ik mijn geliefde het ja-woord wil geven! De grote lijnen heb je al helemaal voor elkaar, maar hoe vul je het praktisch allemaal in?

Klik hieronder voor een geheel vrijblijvende afspraak om je ideeën met ons te delen, dan zullen we samen kijken hoe we ze het beste vorm kunnen geven!

Neem contact op